ΠΑΡΟΧΕΣ

Ο βρεφονηπιακός σταθμός καθώς και το νηπιαγωγείο λειτουργούν από την 1η Σεπτεμβρίου έως και την 31 Ιουλίου, από τις 07.00 μέχρι τις 15.30. Οι αργίες (εκτός από τις επίσημες) σας γνωστοποιούνται με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Φιλοξενεί παιδιά από 9 μηνών μέχρι και νήπια.

Τα τμήματα που λειτουργούν είναι τα εξής:

  • Βρεφικό
  • Μεταβρεφικό
  • Παιδικό
  • Προνήπια
  • Νήπια

Η διατροφή του παιδιού παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη σωματική και νοητική του ανάπτυξη. Για αυτό το λόγο τα γεύματα των παιδιών είναι πλούσια, έχουν διατροφική ποικιλία και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι υγιεινά και φρέσκα.


Τα σχολεία μας διαθέτουν καταπράσινη αυλή, με δέντρα και πολλά παιχνίδια. Εξασφαλίζοντας έτσι ένα χώρο προστατευμένο με πολλά ερεθίσματα παρατήρησης και εξερεύνησης αλλά και διασκέδαση!

Επίσης, τα παιδιά σας θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον θαυμαστό κόσμο της μουσικής καθώς διακεκριμένοι επαγγελματίες ειδικευόμενοι στην προσχολική ηλικία μαθαίνουν στα παιδιά τις πρώτες προ-μουσικές γνώσεις.

Το σημαντικότερο από όλα όμως είναι πως τα σχολεία μας παρέχουν άμεση συνεργασία με τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούμε. Στεκόμαστε όχι μόνα στα παιδιά, αλλά και στο περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνουν. Εκπαιδευτές, παιδαγωγοί και γονείς συντελούν στην πολύπλευρη ανάπτυξη των παιδιών.


Λίγες εικόνες από το σχολείο μας.